Unde merita sa mergi in city break in 2021

In ultima vreme ne-am obisnuit tot mai mult cu ideea de city break, datorita mai multor aspecte care pot fi considerate avantaje. Nu ai nevoie sa iti iei foarte multe zile de concediu, una sau nicuna, depinde de caz, nu ai nevoie sa cheltui foarte mult si o poti face de mai multe ori pe an, avand posibilitatea de a vedea cat mai multe orase. Cu toate acestea, organizarea lor necesita adesea batai de cap si nervi. Pentru a evita aceste sentimente neplacute, poti cere mai multe detalii despre ofertele la city breakuri de la Fabrica de Vacante. Daca nu stii ce oras sa alegi pentru urmatorul city break, mai jos sunt cateva idei impreuna cu cateva detalii despre fiecare destinatie.

Praga

Capitala Cehiei, Praga, este destinatia cea mai potrivita pentru cei care doresc sa imbine plimbarile prin oras pentru a putea admira arhitecturile superbe din acest oras cu degustarea celei mai bune beri din Europa. Cu siguranta nu te poti plictisi intru-un citybreak aici, datorita amprentei impresionante lasata de istoria sa, de-a lungul celor 1000 de ani de existenta. Exista numeroase galerii de arta, muzee, teatre si cinematografe care te asteapta.

Valencia

Daca in schimb, iubesti caldura, marea si mancarea mediteraneana, intr-un city break la Valencia te vei simti minunat. Acesta este cel de-al treilea oras ca marime al Spaniei si este un loc ales tot mai des de hispanici in care sa se mute datorita traiului frumos din oras. Ai tot ce ti-ai putea dori, de la mancarea specifica, cum ar fi paella, la cladiri futuriste proiectate de Santiago Calavatra, pana la plaje de o frumusete extraordinara.

Bruxelles

Ce pasionati de politica si nu numai, la Bruxelles au sansa sa vada cladirile care sunt sediul a multor institutii europene. Acest oras ofera un contrast mare in ceea ce priveste arhitectura intrucat se regasesc caldiri moderne, cladiri cu fatade art deco, conacuri regale din secolul XIX  si zgaraie nori de sticla. Aceasta diversitate se poate admira in jurul centrului medieval al Bruxellesului, unde se regaseste Grand Place, una dintre cele mai frumoase piete ale lumii. 

Dublin

O alta destinatie des aleasa de turisti este orasul Dublin. Acesta este faimos in special pentru castelul Dublin, o fortareata normanda construita in 1204 si Catedrala Sf. Patrick, cea mai mare catedrala irlandeza chiar si in prezent. Daca veti ajunge in aceasta capitala, nu ratati colectia de aur preistoric, arta celtica si artefacte vikinge, pe care le puteti gasi la Muzeul National al Irlandei.

Prin urmare, daca iti doresti sa te deconectezi de la stresul cotidian de acasa fara ca acest lucru sa vina la pachet cu stresul organizarii, cere mai multe detalii despre city breakuri de la Fabrica de Vacante.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.