Unde iti poti pune un aparat dentar

Tot mai multi copii folosesc aparatul dentar in perioadele de crestere deoarece intampina probleme ce tin de dezvoltarea oaselor maxilare, ale arcadelor dentare, neconcordante intre marimea dintilor si arcadele dentare. Pe de alta parte, aparatul dentar are un rol important prin faptul ca poate sa ghideze eruptia dintilor permanenti cat mai corect, astfel incat, in momentul in care toti dintii permanenti au erupt sa nu mai fie cazul de alte corectii sau acestea sa apara intr-o proportie cat mai mica.

Altfel spus, aparatul dentar este dispozitivul medical prin intermediul caruia se aplica o forta asupra dintilor pentru a-i deplasa in pozitia corecta, obtinand astfel un rezultat functional si estetic.

E bine sa nu trecem peste beneficiul pe care il aduce aparatul dentar asupra dintilor prin eliminarea obiceiurilor vicioase si repararea problemelor osoase si dentare pe care acestea le-au cauzat, precum suptul degetului, muscarea buzei inferioare, pozitia incorecta a limbii in cavitatea orala.

Totodata, aparatul dentar aduce multiple beneficii si adultilor prin corectarea pozitiei incorecte a dintilor, a muscaturii.

Pentru a intelege mai bine beneficiile purtarii unui aparat dentar, unul dintre medicii stomatologici ai Clinicilor VioDent ne face cateva precizari in acest sens in cele ce urmeaza.

Pentru ca la VioDent, medicii au constientizat cat de important este pentru fiecare dintre noi sa avem o dantura sanatoasa si frumoasa, aparatul dentar ne poate oferi ajutorul de care avem nevoie pentru corectarea pozitiei dintilor. In schimb, lipsa unei danturi sanatoase sau prezenta unor dinti inghesuiti va duce la curatarea mai dificila a acestora si ca urmare pot aparea carii in zonele in care accesul periutei de dinti este ingreunat, pot sa apara probleme gingivale si chiar boala parodontala. Pe de alta parte, un zambet frumos este un motiv de a ne simti mai increzitori, astfel ca, toti clientii care au apelat la serviciile Clinicilor VioDent au simtit o reala imbunatatire a vietii sociale si a oportunitatilor in cariera in urma acesteia.

In plus, aparatul dentar poate fi folosit la orice varsta, asadar, pentru medicii VioDent nu exista prea tarziu pentru nicio persoana care doreste imbunatatirea danturii. Pentru a putea purta un aparat dentar nu conteaza varsta, ci starea de sanatate a danturii, starea de sanatate in general si problema pe care vrei sa o rezolvi.

In concluzie, aparatul dentar aplicat de medicii uneia dintre Clinicile VioDent sunt metoda clasica de indreptare a dintilor prin aplicarea bracketsilor pe dinti. Pot fi fabricati din diverse materiale si sunt actionati prin intermediul unei sarme, care va pune presiune pe dinti pentru a-i aduce in pozitia corecta.

E important sa retinem ca din clipa in care vom trece pragul uneia dintre Clinicile VioDent, personalul medical va sti cum sa ne readuca zambetul pe buze.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.