Tu stii unde sa iti intretii masina?

Brandul japonez Nissan este aliat cu Renault si se bucura de o notorietate mare in Romania, datorita calitatii oferite. Aceasta marca auto este combinatia ideala intre tehnologia japoneza si cea franceza, care da viata unor masini fiabile, cu un design spectaculos si care intrunesc nevoile si preferintele majoritatii soferilor. Avand in vedere ca orice service Nissan ofera servicii de calitate la preturi accesibile tuturor, nu e de mirare ca modelele acestui brand sunt printre cele mai cautate. De altfel, nu doar pretul de achizitie e important, ci si cel al mentenantei autoturismelor.

O masina noua vine cu o serie de avantaje inegalabile fata de una second hand. Senzatia pe care o ai atunci cand totul miroase a nou, ceea ce face experienta condusului si mai atractiva, nu se poate compara. In primii ani, soferii se bucura de garantia noii masini, care ofera beneficiul de a nu avea prea multe batai de cap, iar vizitele la service-ul Nissan vor fi, in principiu, pentru verificarile de rutina si revizii. In plus, in cazul revanzarii, o masina cu garantie aduce o valoare mai mare, aceasta fiind transmisibila de la un proprietar la altul.

Daca un model Nissan ti-a atras atentia, vino in showroom pentru a afla mai multe detalii tehnice si pentru a programa un test drive. Vei avea ocazia sa observi indeaproape ca este o masina pe care te poti baza si ca experienta la volanul acesteia este inedita. Iar cu ajutorul expertilor pe care ii gasesti aici, stii sigur ca vei lua cea mai inspirata decizie si intreg procesul va fi mai simplu.

Daca vei alege varianta in care achizitionezi un autoturism nou, vei avea libertate totala in a alege toate dotarile care sa se plieze cel mai bine nevoilor tale, de la culoare, la specificatiile motorului, pana la comenzile de pe volan. Este de la sine inteles ca masinile noi sunt insotite de cele mai bune si moderne tehnologii, care, cel mai adesea sunt depasite si invechite in cazul masinilor second hand. Majoritatea sunt menite sa sporeasca siguranta pentru a ajunge la cel mai inalt grad de confort.

Totodata, poti intretine o masina noua mai ieftin si mai usor, intrucat initial nu trebuie nici sa te gandesti sa inlocuiesti bateria, stergatoarele, placutele si discurile de frana sau distributia o perioada indelungata de timp. Totusi, idiferent de ce problema intampini, poti apela cu incredere la Auto Cobalcescu care dispune si de un service Nissan.

Astfel, apeland la serviciile acestui grup poti sta fara griji pentru tot ce inseamna alegerea si achizitia modelului ideal pentru tine si intretinerea acestuia pentru avea un autoturism perfect functional datorita echipei de profesionisti. Astfel, masina se va devaloriza mai greu, iar la  revanzare vei obtine cel mai bun pret.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.