Transforma pasiunea in profesie cu Profa de conta

Transforma pasiunea in profesie cu Profa de conta

Cei care isi doresc sa activeze in aria contabilitatii trebuie sa fie constienti de faptul ca este un domeniu foarte vast si complex si ca este nevoie de o pregatire temeinica pentru a face fata tuturor provocarilor. Tocmai de aceea, Profa de conta vine cu o solutie de neratat. Cursuri de contabilitate aplicata sunt disponibile acum publicului larg, iar intre tine si participarea propriu-zisa este doar un click distanta. Acceseaza pagina de inscriere la curs si fii cu un pas mai aproape de punctul in care iti doresti sa fii.

Descopera lista de cursuri disponibile

Pe site vei gasi doua categorii distincte din domeniu: Contabilitate financiara si Salarizare si administrare de personal. Cel dintai este impartit pe 4 module, ale caror dificultate creste progresiv. Asadar, daca iti doresti sa fii stapan pe ceea ce inseamna cu adevarat contabilitatea, ideal ar fi sa le urmezi pe toate succesiv si astfel iti consolidezi baza pentru a deveni un adevarat profesionist.

Cum se desfasoara un modul?

Clasele de cursanti se pastreaza cat mai restranse cu putinta, asta pentru a da sansa fiecarui participant sa aiba o experienta completa cu acces la multa informatie, pe care la final sa o puna in practica. Un modul se intinde pe o durata de 10 ore, impartite in doua zile. Intr-o prima faza se pune la punct teoria, pentru a te familiariza cat de mult cu domeniul, pentru ca mai apoi sa iei contact direct cu instrumente de lucru si proceduri specifice. In acest mod, la momentul la care iti vei exercita profesia, nu vei mai considera aceste aspecte dificile, consolidandu-ti increderea in propriile puteri. Poti opta atat pentru clasice fizice, cat si online, cele din urma asigurandu-ti si acces la inregistrari dupa finalizare.

Care este costul pe care il platesti pentru pregatire profesionala de specialitate?

Educatia personala nu se finalizeaza niciodata si nicio suma nu poate fi considerata prea mare in acest sens. Cu toate acestea, Profa de conta a stabilit niste praguri mai mult decat accesibile pentru fiecare viitor profesionist. Un modul costa 350 de Euro, plus TVA, ceea ce este o suma exponential mai mica decat valoarea reala a informatiilor furnizate. In plus, aceasta investitie se va amortiza rapid, imediat ce incepi sa pui in practica tot ce ai asimilat.

Oricine se poate inscrie la un curs de contabilitate

Clasele sunt deschise pentru oricine vrea sa aprofundeze tot ceea ce inseamna contabilitate. Absolventi de liceu sau de studii universitare, studenti, masteranzi, practicanti sau amatori, oricine poate alege sa isi fructifice pasiunea. Mai mult, aceste cursuri pot fi utilizate pentru pregatirea noilor angajati la momentul in care calca pragul unei firme. Utilitatile sunt multiple si la fel si rezultatele pe care le garanteaza dupa finalizare.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.