Ti-ar placea o vacanta in Israel?

Cu totii analizam diverse destinatii pentru a determina daca acestea sunt potrivite pentru vacanta perfecta si este bine de stiut ca marii operatori prezenti pe piata din Romania introduc periodic noi curse directe catre fel si fel de orase. De exemplu, ajungi in Tel Aviv cu avionul prin zbor direct din mai multe orase din tara, astfel ca iti va fi foarte comod sa descoperi o destinatie pe care merita sa o vezi macar o data in viata. Bineinteles, sunt nenumarate activitati pe care trebuie sa le incluzi in itinerariul tau asa ca Fabrica de Vacante vine si cu cateva sugestii in acest sens.

Plajele

Cu siguranta, unul dintre cele mai importante atuuri ale orasului Tel Aviv este chiar pozitia sa pe malul marii. Astfel, plajele de aici atrag atat localnicii, cat si turistii, fiind luate cu asalt in special in weekenduri. Printre cele mai populare se numara, bineinteles, cele amplasate central, printre care si Gordon, Frishman sau Banana, aici fiind disponibile facilitati grozave pentru toata lumea. Asadar, daca ajungi in Tel Aviv cu avionul, merita sa iti aloci macar o zi pe care sa o petreci la plaja.

Jaffa

Aceasta este o zona deosebita din Tel Aviv, fiind vechiul port arabesc, avand o acropola a carei ramasite au fost bine pastrate de-a lungul timpului. Aici se gaseste si bazarul, acesta fiind un loc ideal pentru cei care vor sa se rataceasca, iar la orice colt se poate regasi cate un restaurant cu specific, astfel ca gurmanzii vor avea motive de bucurie. Si piata de antichitati merita inclusa pe itinerariul tau, alaturi de manastirea Sf. Petru, iar zona Jaffa, in comparatie cu aglomeratia din restul orasului, pare mult mai linistita.

Muzeul de Arta

Daca ajungi aici nu ai cum sa ratezi Muzeul de Arta pentru ca acesta este unul dintre cele mai bine dotate din intreaga lume. Astfel, vei putea descoperi capodopere ale unora dintre marii artisti, printre care si Van Gogh, Monet, Degas, Picasso sau Henry Moore. Bineinteles, tot aici se gaseste si cea mai mare colectie a artistilor israelieni. In schimb, nu trebuie sa fii un mare adept al artei pentru a aprecia acest muzeu, astfel ca merita sa il incluzi pe itinerariul tau atunci cand ajungi in Tel Aviv.

Bulevardul Rothschild

Lista de sugestii este completata cu bulevardul Rothschild, acesta fiind locul ideal in care poti admira arhitectura specifica orasului, Bauhaus, fiind si un punct in care sa te relaxezi la o plimbare de seara. Ai acces la fel si fel de magazine, dar si la galerii de arta, muzee sau alte monumente pe care le vei putea descoperi asa ca de ce sa nu iti pregatesti chiar acum o calatorie aici cu Fabrica de Vacante?

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.