Stiu la cine sa apelez pentru organizarea unui eveniment special

Tudor Communication este agentia care se mandreste cu momente pline de glorie care au contribuit decisiv la formarea industrei de organizare si management evenimente.

Tudor Communication lucreaza doar cu persoane cu experienta si cunostinte relevante astfel incat sa poata face fata oricarei provocari si pentru ca isi doreste sa le ofere clientilor si participantilor, doar evenimente perfect organizate. Gama de evenimente organizate include mii de participanti, iar evenimentele sunt adresate populatiei generale.

Pentru ca ne dorim sa aveti parte doar de succes, va oferim doar servicii personalizate, in functie de nevoile specifice fiecaruia. Fiecare eveniment este coordonat de o persoana abilitata, care se asigura ca fiecare cerinta a clientului este indeplinita.

Inca de la inceput, ne-am luat angajamentul de a gestiona toate aspectele legate de organizarea evenimentelor, de la etapele initiale de planificare si pana la finalitatea acestora. Echipa noastra de specialisti creeaza evenimente care vor lasa publicul inspirit si motivat. Fiecare eveniment este unic si conceptualizat in functie de nevoile clientului. Din acest motiv, imbinam pasiunea cu eficienta, flexibilitatea cu originalitatea, viziunea cu detaliile si perfectiunea cu profesionalismul, reusind astfel sa impunem un nou standard al excelentei in comunicare si organizare de evenimente.

In prezent, ne mandrim cu valorile care definesc marca Tudor Communication, si anume, comunicare, inovatie, excelenta.

Specialistul PR de la Tudor Communication trebuie sa stie cum sa construiasca o relatie intre un produs, o companie, si obiectivele acestora. Reprezentantul de PR este de fapt un intermediar intre organizatia pe care o reprezinta si publicurile acelei organizatii. Astfel, ca sa poti fi un intermediar de valoare, trebuie sa cercetezi si sa cunosti publicurile organzatiei respective.

Mai exact, un reprezentant PR este cel care primeste informatii de la public, le analizeaza,  transmite organizatiei atitudinea si reactiile lui, stabileste politici care sa le creasca si sa le imbunatateasca. La fel de important este si sa evalueze permanent politicile aplicate pentru a le putea imbunatati mereu. Asadar, el trebuie sa stie cum sa construiasca o relatie intre un produs, o companie si obiectivele acestora, relatie care trebuie sa se bazeze pe onestitate, incredere, dar pe care el sa o controleze. In caz contrar, reprezentantul nu este PR.

Prin colaborarea cu agentia Tudor Communication, clientii vor avea doua avantaje, in primul rand cei care apeleaza la serviciile noastre vor lucra doar alaturi de specialisti in comunicare si PR, iar in al doilea rand, vor avea parte de profesionisti care isi propun, produc si transmit mesajele pe multiple canale, online si offline.

In concluzie, echipa Tudor Communication se angajeaza sa ofere doar excelenta in toate evenimentele organizate!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.