Salonul pe care ma bazez intotdeauna

Pentru doamne si domnisoare, unul dintre cei mai importanti pasi ai rutinii de ingrijire a pielii este fara indoiala indepartarea firelor nedorite. Fiind un obicei cunoscut de mii de ani, mijloacele utilizate de atunci si pana acum s-au bucurat de o evolutie binemeritata, beneficiind totodata de o varietate care le face accesibile tuturor celor ce doresc sa le utilizeze. Totusi, in mod firesc, dorinta de a obtine rezultate tot mai bune, mai sigure si mai de lunga durata a dus la dezvoltarea unor tehnologii profesionale, care pot fi accesate usor, cu o simpla vizita la salonul de infrumusetare. In acest fel, nu doar ca putem economisi din timpul alocat epilarii cu lama, epilatorul sau ceara dar ne putem bucura si de o piele neteda, fara iritatii. Din aceasta cauza, tehnologia IPL a ajuns sa inlocuiasca treptat majoritatea metodelor vechi, devenind unul dintre cele mai solicitate tratamente de catre clientele saloanelor.

Alegeti locatia care va poate oferi rezultatele mult asteptate

Fie ca este vorba de epilarea definitiva, tratamente faciale sau orice alta procedura profesionala, alegerea unei locatii care sa corespunda tuturor cerintelor unei clientele exigente poate fi dificila. Din aceasta cauza, sistemul de feedback al tuturor celor ce au trecut prin astfel de experiente poate fi cea mai buna reclama de care are nevoie un tratament profesional. Fiind prezent pe piata autohtona inca din 2011, Eva Salon reprezinta un etalon in ceea ce priveste profesionalismul si procedurile de ultima ora ce pot fi facute in oricare din cele 11 locatii. Astfel, multumita calitatii superioare a serviciilor prestate de personal instruit in domeniu, recenziile bune nu au intarziat sa apara. In acest caz, in ceea ce priveste persoanele care merg la Eva Salon, numarul acestora vorbeste de la sine avand in vedere faptul ca in decursul ultimilor ani atat locatiile si clientii au crescut exponential.

Ce presupune tehnica IPL

La fel ca in cazul oricarui tratament, oricat de minim invaziv ar fi, este necesar sa luam la cunostinta ca si in acest context exista reguli, masuri de siguranta ce trebuiesc luate, precum si un protocol bine pus la punct pentru a garanta maximul de eficacitate. Acestea fiind spuse, evitarea oricarui procedeu ce ar putea leza pielea este important, dat fiind faptul ca lumina intens pulsata ce actioneaza la nivelul foliculului de par va sensibiliza pielea indeajuns incat expunerea la soare sa fie contraindicata. In mod paradoxal, in ceea ce priveste efectele mult asteptate, acestea vor aparea mult mai rapid la persoanele cu firul de par mai inchis la culoare, fapt ce recomanda tehnologia IPL inclusiv barbatilor. Prin urmare, daca si dumnevoastra doriti sa aflati mai multe informatii despre tot ceea ce presupune aceasta metoda de epilare definitiva, toate persoanele care merg la Eva Salon in mod frecvent reprezinta cea mai buna garantie pentru a obtine rezultatele mult asteptate.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.