Pune bazele dormitorului perfect

Pune bazele dormitorului perfect

Vrei dormitorul perfect? Ar trebui să cumpărați cuverturi de pat în plus față de cearșafuri, iar Casanewconcept este cel mai bun loc pentru a face acest lucru. Păturile sunt un must-have pentru că nu numai că păstrează lenjeria de pat curată, dar pot fi folosite și noaptea pentru a se încălzi și a dormi bine. Așadar, verifică husele Casanewconcept pentru a decide care dintre ele vrei în dormitorul tău. Există multe opțiuni pentru toate gusturile, așa că nu găsești ceea ce cauți.

Preturi bune

Prețurile variază în funcție de tipul de pătură pe care o alegeți. Încep de la 109 lei și urcă până la 429 lei pentru cei mai buni, făcându-le accesibile pentru toată lumea și mult mai mici decât cele ale concurenților direcți. În același timp, oricine poate profita de reducerile și ofertele de pe site, care fac ca tarifele să scadă și mai mult și să devină mai bune ca niciodată.

In scurt timp

Cu toții am fost în situații în care a trebuit să alergăm ore întregi prin magazine în căutarea lucrurilor noastre preferate. Cu aceste cuverturi de pat, situația este și mai dificilă pentru că nu există atât de multe opțiuni. Pe de altă parte, acest lucru nu se întâmplă la Casanewconcept pentru că totul se face online și durează doar câteva minute să te uiți la toate produsele și să-l alegi pe cel mai bun.

Modele diversificate

Există multe stiluri diferite de pături Casanewconcept, de la cele cu modele florale la cele cu modele abstracte, forme geometrice, mesaje, peisaje, imprimeuri de animale, personaje de desene animate sau doar o culoare. Așadar, vor funcționa în orice dormitor, iar aici puteți găsi o gamă largă de dimensiuni, de la mic la mediu până la suficient de mare pentru două persoane.

De durata

Totodata, pentru ca aceste paturi sunt realizate din cele mai bune materiale, vor ramane intr-o forma excelenta in timp, oferind dormitorului tot confortul si stilul de care are nevoie. Nu se înrăutățesc după doar câteva spălări și nici nu par uzate. În toate cazurile, sunt perfecte.

Foarte ușor de îngrijit

Durata lungă de viață se datorează și cât de ușor este să ai grijă de aceste pături. Regulile sunt scrise chiar pe ambalaj, începând cu faptul că nu trebuie să folosiți detergenți de calitate scăzută sau înălbitori care pot deteriora fibrele. Mașina de spălat nu trebuie setată la mai mult de 40 de grade, iar un fier de călcat nu trebuie folosit la mai mult de 90 de grade pentru a nu se deteriora imprimeurile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.