Prelungește durata de viață a telefonului tău cu Prestige GSM

Devenit extensie a propriei mâini, telefonul este considerat poate cel mai important dispozitiv digital la ora actuală. De aceea, pentru a te asigura că funcționează în parametri optimi pentru cât mai mult timp, este nevoie să îi acorzi o îngrijire specială. Fie că vorbim de o simplă curățare generală, de schimbarea bateriei, ori de înlocuirea sticlei sau a display-ului, o vizită la un service iPhone este absolut necesară. Alege Prestige GSM dacă vrei să te bucuri de condiții excelente, promptitudine și prețuri foarte avantajoase.

Ai parte de o varietate de servicii pentru iPhone-ul tău

Indiferent de problema cu care te confrunți, la noi în service vei găsi o soluție. Fie că e doar o zgârietură care te deranjează ori că tot ecranul a fost distrus, serviciile de înlocuire sticlă sau display pot fi efectuate în doar 30 de minute. Și schimbarea bateriei este un proces care poate afecta în mod direct calitatea la utilizare, iar în momentul în care ajungi să depinzi de surse de curent pentru a te putea folosi de telefon, este cazul să optezi pentru o baterie nouă și Prestige GSM este locul ideal unde poți face asta.

Totodată, te poți bucura și de alte operațiuni mai puțin complexe, dar de mare importanță pentru modul în care performează smartphone-ul tău. Pe lista noastră de servicii vei găsi proceduri precum înlocuire cască, speaker sau microfon, schimbarea mufei de încărcare, înlocuirea butoanelor principale (power, de volum sau home), dar și intervenții necesare asupra plăcii de bază care vor ajuta ca dispozitivul să performeze din nou la calitatea cu care erai obișnuit.

Beneficiezi de oferte avantajoase de preț

La Prestige GSM fiecare detaliu este stabilit în avantajul tău, inclusiv cele de natură financiară. Costul final diferă de la un model de telefon la altul, însă știi sigur că ai parte de un calcul efectuat cât se poate de transparent pentru ca la final să plătești o sumă mai mult decât accesibilă. În plus, te bucuri și de o garanție de 90 de zile pentru orice procedură efectuată asupra telefonului tău în așa fel încât să te poți convinge de calitatea serviciilor de care ai beneficiat.

Uită de orele pierdute la coadă

Dacă telefonul tău este afectat și amâni vizita la un specialist, din cauza faptului că nu vrei să stai câteva zile fără dispozitiv, cu Prestige această problemă este rezolvată. Pe site vei găsi un formular de programare pentru a stabili data și ora la care ești disponibil să te prezinți la service, dar și pentru a avea garanția că experții noștri au toate piesele necesare la dispoziție pentru a-ți rezolva problema într-un timp foarte scurt, chiar și de numai câteva zeci de minute.

Cu Prestige GSM telefonul tău este iar ca nou!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.