O inmormantare e usor de organizat daca stii la cine sa apelezi

Atunci cand ne confruntam cu moartea unei persoane apropiate este foarte dificil sa ne ocupam si de coordonarea inmormantarii. Sunt impuse mai multe proceduri care trebuie respectate din punct de vedere legal, dar exista si traditiile care in niciun caz nu ar trebui uitate, iar pentru cine nu a mai trecut prin astfel de momente, cu siguranta, nu va fi deloc simplu. Totusi, poti sa apelezi la servicii funerare sector 3 sau in oricare alt punct al capitalei intrucat pe aceasta cale vei avea tot timpul necesar pe care sa il gestionezi asa cum simti.

Casa Funerara Luca nu se limiteaza numai la o anumita zona din Bucuresti, cu toate ca in sectorul 3 sunt foarte populare serviciile oferite. Profesionalismul este cel care face diferenta, in special in asemenea contexte mai dificile, motiv pentru care aici gasesti ajutorul de care pot avea nevoie. In plus, serviciile oferite sunt non stop, ceea ce presupune ca indiferent de ora din zi sau din noapte, intotdeauna vei gasi pe cineva care sa te ajute pentru a-ti fi cat mai usor sa gestionezi orice situatie.

Apeleaza la servicii funerare sector 3 si ai acces si la tot felul de pachete, acestea fiind special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor clientilor. Totusi, una dintre cele mai cautate variante este chiar si cea mai accesibila din punct de vedere financiar, pretul pentru organizarea unei inmormantari fiind de numai 1000 de lei. Mai mult, aceasta suma este restituita integral familiei din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca in cele din urma nu se va plati nimic. Asadar, Casa Funerara Luca ofera tot suportul necesar pentru a putea obtine acest ajutor de inmormantare care este foarte folositor pentru nenumarate familii.

De asemenea, chiar daca acesta este cel mai ieftin pachet, cuprinde tot ce este necesar in cadrul unei inmormantari. Astfel, se ofera acces la un medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare, tot acesta fiind cel care emite certificatele necesare care permit organizarea inmormantarii. Sicriul complet echipat, inclusiv cu lenjerie, cele doua orare, toate sunt incluse in pachet alaturi de servicii precum pregatirea decedatului, toaletarea, asezarea in sicriul, manipularea, transportul pana la capela si nu numai.

Totusi, nu trebuie omise nici celelalte pachete funerare disponibile aici, iar cine isi doreste varianta superioara va fi nevoit sa pregateasca un buget de 8026 de lei, din care suma de 3000 de lei va fi returnata din ajutorul de inmormantare. Un alt pachet foarte popular este cel la aproape 4000 de lei, din care, din nou, o anumita suma poate fi recuperata de catre familie, iar Casa Funerara Luca ofera tot sprijinul necesar in acest sens.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.