Nu stiu cum am reusit sa imi stric telefonul

Cu toate ca au trecut aproape doi ani de la lansarea modelului de telefon iPhone X, acesta este inca unul dintre cele mai populare din gama Apple, remarcandu-se prin ecranul sau generos. In schimb, cu toate ca acesta aduce o experienta mai placuta utilizatorilor, ecranul este si mult mai vulnerabil, motiv pentru care orice mica neatentie poate avea urmari grave. Astfel, este bine sa stim care sunt posibilitatile pe care sa le avem in vedere, iar serviciul de inlocuire display Iphone X este raspunsul pe care il cautai.

Nu costa mult

Trebuie sa stii ca un display nou pentru iPhone X costa doar 1300 de lei, iar in nicio alta parte nu gasesti o oferta la fel de buna. Pe aceasta cale stii ca ecranul pe care l-ai ales este original Apple, nu vreo copie care sa nu duca la obtinerea celor mai bune performante. Totusi, Prestige GSM ofera si posibilitatea de a alege un display de cea mai buna calitate, care sa nu fie original, insa niciun utilizator nu va sesiza o diferenta intre cele doua ecrane, iar pretul acestuia este de numai 900 de lei.

Problema se rezolva imediat

In plus, la Prestige GSM ai avantajul ca operatiunea se pune in practica in cel mai scurt timp, fiind de ajuns uneori chiar si mai putin de 20 de minute in acest sens, motiv pentru care nu vei avea deloc telefonul blocat in service si imediat te vei bucura de el. Probabil ca in alte cazuri esti nevoit sa lasi telefonul minim cateva zile, daca nu chiar saptamani, asa ca nu are rost sa te complici cu fel si fel de service-uri, cand solutia o ai chiar acum la indemana si este accesibila pentru toata lumea.

Alege sa faci programare

Este foarte usor sa faci programare direct pe site la Prestige GSM, iar in acest sens este nevoie doar sa completezi un formular, ceea ce nu dureaza mai mult de un minut, pentru ca mai apoi sa stii exact cand sa mergi pentru inlocuirea ecranului telefonului tau.

Rezultate de calitate

Mai mult ca sigur aceasta este solutia pe care o cautai pe termen lung intrucat rezultatele se pastreaza de-a lungul timpului, iar ecranul nu se va dezlipi pe la colturi, asa cum se poate intampla de multe ori in cazul unor lucrari efectuate de oameni care nu sunt foarte priceputi.

Cei mai buni oameni

La Prestige GSM experienta este foarte bogata, motiv pentru care nu exista vreo situatie care sa fie prea complicata pentru cei de aici, asa ca intotdeauna ai garantia ca ai luat cea mai inspirata decizie si ai apelat la cine trebuie, in timp ce raportul calitate – pret este mai mult decat ideal orice context.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.