Nu este deloc scump sa mergi in Grecia

Si noi ne gandim la vacanta, la fel ca toata lumea, iar 2019 aduce multe pachete catre destinatii grozave. Tu ce alegi? Daca nu poti sa te decizi mai bine apelezi la Fabrica de Vacante intrucat aici, cu siguranta, vei gasi cel mai bun pachet pentru tine in functie de preferinte si de bugetul alocat. Poti sa vezi multe oferte catre Grecia care sunt la mare cautare si pentru acestea chiar nu trebuie sa pregatesti multi bani, in special daca vei cumpara din timp. Pregateste un itinerariu de vis si fa-ti bagajele pentru ca Grecia te asteapta.

Koh Phi Phi

Cine ajunge in aceasta tara trebuie sa includa pe itinerariul sau si vizitarea insulelor Phi Phi. Aici te asteapta o multime de plaje pentru toate preferitele si bugetele, iar una dintre cele mai deosebite este Monkey Beach care, dupa cum anunta si numele, este populata de maimute. Oricand poti sa inchiriezi o barca pentru a descoperi imprejurimile si sunt multe puncte spectaculoase in care poti ajunge pentru a admira apusul. Fabrica de Vacante iti pune la dispozitie mai multe oferte Skiathos care includ si Koh Phi Phi asa ca merita sa iti pregatesti un plan bine pus la punct.

Bangkok

Merita sa vizitezi si capitala tarii, care ascunde o multime de secrete. Aici se regaesc nenumarate atractii faimoase, printre care si Marele Palat care este vizitat anual de milioane de turisti. Trebuie sa iti aloci macar doua zile pe care sa le petreci prin Bangkok pentru ca atractiile te asteapta la tot pasul. Poate vrei sa te relaxezi la plaja, sa te pierzi printre elefanti, sa incerci bucatele traditionale, sunt foarte multe de vazut in capitala, iar de cele mai multe ori experienta incepe prin descoperirea Marelui Palat. Unele atractii sunt mai importante decat altele si probabil ca iti va fi dificil sa alcatuiesti un itinerariu complet. Ar trebuie sa te interesezi de fiecare punct in parte, de aglomeratie, de preturi si de timpul pe care trebuie sa il aloci.

Chiang Mai

Cine ajunge aici isi doreste sa manance ieftin si bun, iar cel mai bun loc in acest sens este piata de duminica seara din Chiang Mai. Comerciantii te asteapta cu tot felul de bunatati, de la banane prajite, fresh-uri din fructe si legume, prajituri si multe altelte. Dupa ce ai mancat ceea ce ti-ai dorit poti sa cumperi niste suveniruri, articole vestimentare, uleiuri esentiale, instrumente muzicale, picturi si nu numai.

Aceasta piata este numai buna pentru toti cei care iubesc shoppingul, insa ar trebui sa fii pregatit pentru aglomeratie in orice perioada a anului in conditiile in care toata lumea isi doreste sa se simta bine. Totusi, exista mai multe piete din care sa alegi, asa ca orienteaza-te catre locul care iti convine cel mai mult.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.