Nanana propune hanorace personalizate pentru copii

De peste 20 de ani, brandul Nanana joacă un rol extrem de important pe piața personalizării articolelor vestimentare. Așadar, bucurându-se de o notorietate ridicată și extrem de pozitivă în rândul publicului țintă, au dorit să o fructifice în direcția oferirii de sprijin tinerilor artiști vizuali la început de drum. Au pus bazele unei platforme online, unde aceștia să își poată deschide un magazin online, o expoziție virtuală, în mod gratuit, iar clienții ce ajung pe site, să poată naviga printre acestea și să achiziționeze produse unice cu imprimeuri ce redau întocmai opera realizată de un artist la început de drum, dornic să își transforme talentul într-o mică afacere.

Calitate și diversitate

Sunt disponibile atât modele în stiluri clasice, minimaliste, cât și modele mai abstracte, sau cu inspirații din natura, muzică, film, teatru sau sport, sau orice alt domeniu care fascinează la nivel larg. Gama de produse acoperă nevoile tuturor clienților noștri de la femei, bărbați, până la copii de toate vârstele. Astfel că acestea, fie că vorbim de maiouri, bluze tricouri sau hanorace personalizate copii, femei sau bărbați, vin în mărimi variate, de la cele mai mici, precum XS, până la XXL. În plus și culorile pot fi alese în funcție de preferințe și veți putea găsi atât nuanțe pastelate de roz, tourqoise, lila, cât si nuanțe puternice precum burgundy, bleumarin sau chiar negru.

Hanorac Unisex Drummer Black

Sprijin pentru artiștii la început de drum

Felul în care această platformă funcționează se detașează de ceea ce era considerat obișnuit până la momentul lansării, dat fiind faptul că se bazează exclusiv pe suportul tinerilor artiști. Mai exact, un obiectiv al platformei este de a ajuta artiștii individuali spre a-și pune bazele unei mici afaceri online prin prisma pasiunii și talentului lor. Așadar, exista opțiunea ca aceștia să își creeze în mod gratuit un magazin online pe platformă, unde să-și poată expune și, ulterior, vinde lucrările. În acest mod, capătă vizibilitate, pe de o parte, dar sunt și scutiți de responsabilitățile și costurile enorme pe care le-ar presupune deschiderea unei afaceri pe cont propriu, ei fiind nevoiți doar să creeze opere cât mai atractive.

Producție sustenabilă și responsabilă social

Întreaga noastră producție se ghidează după standarde bine definite de sustenabilitate și responsabilitate socială. Atât substanțele folosite pentru imprimare, cât și materialele utilizate în confecționarea produselor Nanana sunt exclusiv naturale. Fie că vorbim de bumbac 100% sau bumbac în combinație cu alte materiale reciclate, sau de cerneală pe bază de apă, acestea nu prezintă niciun factor de risc pentru mediu. În plus asigură și o rezistență de lungă durată a produselor, chiar și în cazul în care sunt supuse la spălări repetate, sau la alt tip de uzură mecanică, fără însă a afecta calitatea materialelor.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.