Gasesti aici serviciile de care aveai nevoie

In grupul nostru de prieteni am auzit de multe ori discutandu-se despre cadastru si intabulare. Este foarte important ce inseamna ele si cand avem nevoie de acestea astfel incat sa avem intotdeauna lucrurile foarte bine puse la punct. Cele doua proceduri sunt obligatorii atunci cand dorim instrainarea unui bun imobiliar prin vanzare, schimb, donatie sau succesiune, ipotecarea lui sau obtinerea unei garantii asupra dreptului de proprietate. Procedurile sunt obligatoriu de indeplinit atat pentru terenurile intravilane si extravilane, cat si pentru case si apartamente.

Cadastrarea consta in identificarea, masurarea, descrierea si inregistrarea imobilelor in documentele cadastrale si reprezentarea acestora pe harti si planuri cadastrale, iar scopul lor este de a tine o evidenta clara a proprietatilor.

Intabularea este inscrierea definitiva a dreptului de proprietate asupra imobilului in cartea funciara, fiind un proces juridic care se realizeaza pe baza documentatiei cadastrale.

Ambele proceduri, cadastrul si intabularea se realizeaza in acelasi timp si implica o serie de pasi si acte necesare, care pot varia in functie de situatie.

Principalii pasi care trebuie urmati sunt obtinerea actelor necesare pentru cadastru si intabulare, contactarea unui expert autorizat in cadastru, intocmirea unui dosar cu documente tehnice si juridice, efectuarea verificarilor tehnice de catre expert, trimiterea dosarului la biroul de carte funciara si inscrierea imobilului in cartea funciara si inapoierea dosarului la Oficiul de Cadastru si predarea sa proprietarului.

Actele necesare pentru cele doua proceduri sunt actul de identitate al proprietarului, actele de proprietate ale imobilului, cateva cereri care vor fi puse la dispozitie de firma specializata pentru completare de catre proprietar si anexarea acestora la dosar.

Pentru ca toate aceste proceduri sa fie realizate intocmai este cel mai bine sa apelam la ajutorul unei firme specializate in lucrari de cadastru si intabulare, iar in acest sens, EuroSurvey va sta la dispozitie cu servicii profesioniste, de inalta calitate. Echipa EuroSurvey este formata din specialisti cu o vasta experienta in domeniul geodeziei si cartografiei si ofera clientilor consultanta si aistenta tehnico-legala, astfel incat acestia sa beneficieze de informatii complete si corecte in cel mai scurt timp.

Colaborarile cu cei mai importanti clienti din tara stau la baza recomandarilor clientilor multumiti.

La eurosurvey.ro sunt prezentate serviciile oferite, lucrarile efectuate de-a lungul timpului si preturile practicate. Fiecare serviciu este amplu prezentat pe site astfel incat sa intelegeti cat mai bine cu ce va poate ajuta aceasta firma, cat si motivele pentru care aveti nevoie de aceste servicii.

Toate demersurile efectuate de EuroSurvey vin in sprijinul clientilor astfel incat sa sustina realizarea proiectelor intr-un timp cat mai scurt si pentru a economisi cat mai mult timp in vederea obtinerii documentelor de la oficiile de cadastru si birourile de publicitate imobiliara.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.