Gasesti aici servicii de topografie inginereasca

Daca esti in cautarea unei echipe specializate in trasare limite terenuri, de proprietate, trasari axe sau verificari in timpul executiei, oamenii de la Eurosurvey vin cu servicii profesionale si specializate in acest domeniu. Te poti bucura de standarde de calitate inalte in realizarea acestor servicii, alaturi de o echipa formata din oameni specialisti si calificati, cu o experienta de peste 14 ani in domeniul cadastrului si al masuratorilor terestre. Nu ezita sa apelezi la noi, prin telefon sau prin email pentru ati oferi cele mai optime solutii, adaptate conform cu proiectele tale.

Servicii profesionale de topografie inginereasca

Indiferent de tipul proiectului de constructii, etapa cea mai esentiala in vederea realizarii cu succes a acestuia consta in executarea unei ridicari topografice de tip altimetrica si planimetrica, intrucat vei fi asigur de faptul ca proiectarea are ca referinte datele reale cu privire la teren, limitele de proprietate fiind cele corecte.

Respectarea rigorilor impuse

De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca autoritatile locale solicita avizarea lucrarilor de catre oficiile de cadastru teritoriale, iar in acest sens verificare acestora in timpul executiei este foarte importanta si esentiala pentru o analiza a costurilor si pentru asigurarea unui parcurs real si corect avand in vedere proiectul tau.

Operatiunile topografiei ingineresti

Echipa Eurosurvey iti aduce in vedere operatiunile care sunt incluse in serviciul de topografie inginereasca, cum ar fi trasarea limitei pentru sapatura, trasarea pozitiei proiectata de piloti sau de pereti mulati, trasarea axelor din proiect pentru fiecare nivel si al cotei 0 si nu numai, trasarea pozitiei cofraje, pozitionarea si verificarea verticalitatii macaralei si a altor echipamente de lucru. De asemenea, avem in vedere si verificarea zilnica a elementelor executate, precum cofraje, stalpi, armaturi, diafragme, dar si trasarea cotelor pentru beton, pozitionarea placutelor metalice, urmarirea verticalitatii stalpilor metalici sau din beton si nu in ultimul rand, pozitionarea grinzilor, verificarea geometriei structurii si calculul cu privire la volumele de sapatura sau umplutura.

Echipa profesionala si calificata

Apeleaza doar la echipe specializate si calificate in domeniu, astfel incat Eurosurvey pune la dispozitie servicii executate de catre ingineri, rolul acestora fiind unul esential in timpul executiei oricarui tip de structura. Oamenii nostri detin o vasta experienta si sunt orientati catre cele mai potrivite solutii, asigurand un nivel ridicat de calitate a serviciilor oferite. De asemenea, va punem la dispozitie personal care poate sa fie prezent in permanenta pe santier, in functie de complexitatea lucrarii.

Solicita o oferta

Iti propunem sa ne contactezi direct prin telefon sau sa ne scrii prin email pentru a solicita o oferta in vederea unei colaborari pentru proiectul tau. Nu ezita sa apelezi la noi pentru orice nelamurire sau pentru recomandari utile din partea profesionistilor, astfel ca iti stam la dispozitie oricand ai nevoie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.