Gaseste noua ta masina direct aici

Cu totii ajungem la un moment in viata, cand dorim si avem si posibilitatea de a ne cumpara propria masina. Unii avem aceasta posibilitate de nenumarate ori, altii doar o data. Pentru a face din acest moment unul cat mai placut si memorabil, comanda de la Auto Cobalcescu de fiecare data. Membrii echipei sunt cu adevarat profesionisti in acest domeniu si au o prestanta impecabila cu fiecare client. Asadar, merita sa le dai o sansa sa te consilieze cat mai bine pe toata durata procesului.

Mai intai, daca nu esti decis pe un model anume, va trebui sa te prezinti in showroom pentru a vedea toate tipurile de autoturismele de la brandurile disponibile. In general, dealerul comercializeaza masini produse de Dacia, Renault, Nissan, dar si altele. Acestea sunt toate marci deosebite, cunoscute pe piata pentru fiabilitatea si calitatea superioara. In functie de nevoile tale, poti alege intre modele tip citycar, precum Renault Clio, Nissan Micra sau Dacia Logan, masini mai spatioase precum Renault Megane sau Dacia Stepway, ori crossoverurile care ofera o experienta inegalabila atunci cand le conduci. Dintre acestea putem aminti Nissan Juke sau Qashqai, care se evidentiaza prin designul atipic, care capteaza orice privire.

Ulterior, pentru a avea o idee si mai buna despre modelul pe care l-ai ales, pe langa informatiile tehnice pe care le primesti de la consultanti, poti face o programare pentru un test drive. In acest mod vei sti cu siguranta daca este masina potrivita pentru tine sau trebuie sa mai cauti.

Ce trebuie sa mai stii, este ca masinile noi sunt dotate cu tehnologii de ultima generatie, astfel ca vei avea optiuni, care au devenit acum de baza, precum cruise control, avertizare unghi mort, franare automata, sistem pentru mentinerea benzii de circulatie, asistent faza lunga si multe altele care nu se regasesc in cazul autoturismelor second hand. Totodata, si motoarele vin cu imbunatatiri care le fac sa fie mai prietenoase cu mediul incojurator datorita emissilor din ce in ce mai reduse.

In final, dupa ce ajungi sa iei o decizie, tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti in reprezentanta pentru a semna ultimele acte si pentru a-ti inmanate actele. Tot acest proces este foarte usor si simplu cand ai ajutorul cuiva care se pricepe. Si cine este mai priceput decat o persoana care cu asta se ocupa zi de zi? Nu uita, in ceea ce priveste intretinerea masinii poti apela la serviciile serviceului detinut de grup, unde masina ta va fi tratata cu responsabilitate si va fi reparata in cel mai scurt timp.

Asadar, comanda de la Auto Cobalcescu si cu siguranta nu vei fi dezamagit, putand sa iti amintesti de momentul acesta cu bucurie si mandrie.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.