Cum iti incepi cariera in videochat

Daca vrei sa nu ai grija zilei de maine, a taxei de la facultate, a ratelor de la banca, trebuie sa ai un loc de munca stabil, unde sa beneficiezi de un salariu decent, aspect mai rar intalnit in cazul joburilor din Romania. In schimb, o solutie in acest sens este reprezentata de videochat, o activitate foarte placuta, care, contrar opiniilor populare, nu inseamna pornografie, ci doar distractie. Atunci cand discuti cu prietenii virtuali, nu vei intra niciodata in contact direct cu acestia, singura legatura fiind asigurata de webcam.

Flexibilitate

Pentru a lucra in acest domeniu trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 18 si 38 de ani, avand la dispozitie doua regimuri si doua tipuri de profil din care sa alegi. Asadar, poti lucra part time sau full time, caz in care si salariul variaza, optand pentru profilul adult sau non adult. De regula, sunt disponibile 3 ture din care poti alege, pentru a te putea bucura de tot confortul de care ai nevoie.

Pentru a te bucura de cele mai bune momente ale vietii, sa iti permiti sa iti achizitionezi orice gadget iti doresti, sa locuiesti intr-o zona buna a orasului sau sa mergi in vacanta multa visata, nu mai este nevoie sa iti iei doua joburi si nici nu trebuie sa studiezi la doua facultati si mai multe mastere. Procesul este mult simplificat datorita videochatului, care ofera cele mai bune salarii de pe piata muncii din Romania, toate acestea, muncind legal, respectand toate rigorile legii.

Daca ai varsta de minim 18 ani, timp liber si nimic de pierdut, poti incerca. In toate marile orase ale tarii exista studiouri profesioniste, renumite pentru seriozitatea lor, astfel ca poti apela la acestea. Daca cunosti o limba straina, iti place sa comunici pe internet si sa iti faci prieteni, te simti bine in pielea ta si esti lipsita de inhibitii, cu siguranta ca te vei descurca de minune.

Salarii si bonusuri

Pe langa faptul ca vei avea parte de un orar flexibil care iti permite sa iti alegi tura potrivita pentru tine, te vei putea bucura de un salariu de inceput de 1.000 de dolari. Ulterior, dupa ce inveti multe dintre tainele acestei meserii, vei avea parte de venituri de cateva mii de dolari. Insa surprizele nu se opresc aici, deoarece studiourile ofera si bonusuri pentru performante, la prelungirea contractului sau pentru recomandarea altor fete.

Alte surprize

In plus, vei avea ocazia sa inveti sa comunici mai bine cu cei din jur, iti vei putea imbuntati cunostintele generale, dar vei invata si mai bine o limba straina. Vei avea parte de vouchere cu reduceri la saloane de infrumusete, la film, la cafenele, la sali de fitness pentru a te mentine in forma, la solar sau pentru vacante in toata lumea. La toate acestea se asigura si sedinte foto profesionale sau de make up gratuite. Devino model Studo Deluxe si viata ta incepe sa fie mai buna!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.