Cine ofera servicii funerare complete in Craiova

Atunci cand o persoana decedeaza, corpului acesteia este supus iremediabil procesului de descompunere, astfel ca va fi nevoie de imbalsamare si cosmetizare. Corpul este supus descompunerii datorita schimbarilor care au loc atat in interior, cat si in exterior, datorita interactiunii cu mediul extern. Pentru ca la romanii, procesul de inmormantare se desfasoara pe parcursul a trei zile, va fi mai mult decat necesar sa se apeleze la serviciul de cosmetizare si imbalsamare.

Procesul de imbalsamare a cadravelor presupune efectuarea anumitor proceduri astfel incat, corpul sa fie conservat in urmatoarele zile pana la depunerea sa la cimitir. Asadar, este esential acest proces de igienizare, conservare, prezentare si prezervare. Procedeul presupune folosirea anumitor solutii special dedicate acestui scop, in corpul persoanei decedate. Rolul acestora este de a stabiliza tesuturile si de a impiedica ca bacteriile sa consume din tesuturi, acestea fiind pe de alta parte prezente intr-un numar destul de mare.

Cu toate ca poate sa para un proces simplu este o sarcina destul de complexa, astfel ca este de preferat sa fie realizata de o persoana cu experienta, care sa stie exact cum trebuie procedat. De aceea recomandarea specialistilor este sa se apeleze la ajutorul unui profesionist, precum Casa funerara In Memoriam.

Dupa introducerea anumitor solutii speciale, corpul persoanei decedate va fi spalat si igienizat. Solutiile folosite de Casa In Memoriam sunt de calitate si profesionale. Putem sa concluzionam ca motivul pentru care se realizeaza procesul de imbalsamare a mortilor este determinat de nevoia de a opri dezvoltarea bacteriilor si a actiunii lor.

Dupa procesul de imbalsamare a mortului urmeaza procesele de cosmetizare in care se urmareste aranjarea corpului pentru a-i imbunatati aspectul. Specialistii de la Casa In Memoriam se vor folosi de machiaj. Atat barbatii cat si femeile vor avea nevoie de anumite proceduri astfel incat sa le fie imbunatatit aspectul fizic. Toate acestea sunt necesare in semn de respect pentru cel trecut in nefiinta, cosmetizarea fiind gestul ce va reflecta in timpul serviciului funerar, onorarea decedatului.

Mai mult decat atat, procesul de imbalsamare nu se practica de curand, ci din cele mai vechi timpuri, chiar daca in trecut motivele erau reprezentate strict de religie. In plus, acum este nevoie ca procesul sa fie efectuat in cadrul unui spatiu special amenajat pentru acest procedeu, unde sa existe ustensilele si substantele necesare. Cu alte cuvinte, includerea serviciilor de imbalsamare si cosmetizare in lista cu lucruri de facut nu este ceva optional.

Asadar, daca aveti nevoie de serviciul de imbalsamare in Craiova puteti apela la Casa funerara In Memoriam. Aici puteti vizualiza toate serviciile disponibile oferite cat si produsele necesare in cel mai dificil moment din viata voastra.

Lasati grijile si organizarea procesului de inmormantare pe mainilor celor mai buni specialisti!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.