Cel mai bun loc in care sa brodezi orice articol vestimentar

Daca lucrezi intr-o companie care are nevoie de textile brodate cu logoul sau pur si simplu doresti sa iti infrumusetezi mai multe articole vestimentare din garderoba ta poate ca ar trebui sa te adresezi la Brodara. Aici sunt folosite masini de ultima generatie care brodeaza pe diferite materiale intr-un timp record si cu o precizie pe care nu o s-o vezi la cele care au fost facute manual.

Desi este impresionanta si foarte frumoasa aceasta meserie din batrani, tinerii din ziua de azi nu sunt doritori sa duca traditia mai departe din mai multe motive care pot fi de inteles. Nu este foarte bine platita si in lumea vitezei in care traim ar fi foarte ineficient si foarte costisitor sa lasam lucrurile asa cum au fost odata. Insa nu trebuie sa pierdem brodatul si cu ajutorul progresului nu suntem nevoiti sa o facem. Cei de la Brodara isi doresc sa produca lucruri care sa tina, de calitate si cu un impact vizual puternic si impresionant. Din acest motiv, de peste 10 ani, ei realizeaza si testeaza programe pentru masini de brodat atat pentru a le folosi ei insisi cat si pentru alte companii care sunt la inceput de drum sau nu doresc sa investeasca mai mult in instruirea angajatilor pe aceasta parte. In aceasta maniera putem sa ne bucuram de traditia broderiei multi ani de acum incolo.

Asadar, daca doresti ca angajatii tai sa poarte ecusoane sau embleme brodate, merita sa te adresezi la Brodara. Exista diferite forme si pot fi aplicate in diferite moduri. Pe langa cele mentionate, pot fi si sub forma de patchuri, badgeuri sau logouri si pot fi aplicate prin diferite metode precum prin coasere, termic, velcro (scai) sau cu adeziv temporar, in functie de nevoile si preferintele tale.  Poti alege sa fie aplicate sau brodate direct pe haine achizitionate in prealabil sau direct de pe site. Sunt puse la dispozitie textile precum tricouri simple sau polo, camasi, veste si altele, confectionate din materiale rezistente ca bumbacul si poliesterul.

Odata alese aceste detalii, procedura prin care se efectueaza comenzile este una simpla si se face prin completarea unui formular de baza. Prin intermediul acestuia te identifici si scrii specificatiile necesare pentru realizarea unui model digital sau fizic, fie dand o grafica proprie sau dand mai multe detalii astfel incat cei de la Brodara sa creeze una de la 0. Dupa mai multe discutii si modificari aduse in vederea realizarii produsului perfect, acestea vor fi date in productie si, ulterior, trimise la adresa indicata de tine.

In final, Brodara se dovedeste a fi cea mai buna alegere cand vine vorba de a broda embleme sau mesaje pe diferite textile.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.