Ce ar trebui sa iei calcul atunci cand vine vorba despre piata imobiliarelor?

Oamenii de afaceri investesc destul de mult in proprietatile din tara noastra, acestia fiind urmati apoi de cetatenii din state precum Franta, Germania, Italia sau Israel.

In Romania sunt disponibile o multime de apartamente de vanzare in ansamblurile rezidentiale noi. Totusi, nu sunt finalizate toate complexele, o mare majoritate a acestora urmand sa fie date spre utilizare abia in anul urmator.

In Bucuresti exista o gama variata de vile si de case noi de vanzare iar peste 70% de astfel de proprietati sunt scoase la vanzare de catre dezvoltatorii imobiliari.

Piata imobiliara a devenit un subiect destul de dezbatut in ultima vreme, mai ales din punct de vedere economic dar si datorita faptului ca acest domeniu este unul dintre cele mai profitabile si dinamice segmente de investitii.

Chiar daca toata lumea are impresia ca se pricepe si nu are nimeni nevoie de un consultant imobiliar, adevarul este ca experienta dobandita in domeniu imobiliar nu se compara cu nimic altceva.

De exemplu, GBBC Real Estate reprezinta o echipa de inalta calitate care a demonstrat de-a lungul timpului seriozitate, implicare, inovatie, promptitudine, dinamism si cele mai corecte date cu privire la preturile de pe piata. In plus, vei fi consiliat in legatura cu cerintele si bugetul pe care il detii.

O consultanta imobiliara potrivita te ajuta sa ai informatii reale cu privire la raportul calitate-pret, astfel incat acesta sa fie unul echilibrat, sa iei cea mai buna hotarare si sa intelegi rolul pe care il are consultantul imobiliar.

Optand pentru consultanta imobiliara, vei reusi sa te bucuri de urmatoarele avantaje:

  • Un personal care are o experienta vasta in domeniu si care iti poate oferi un istoric real al pietei;
  • Baza de date care este completa si actualizata in mod permanent;
  • Acces rapid si facil la date pe o piata care se afla intr-o continua schimbare;
  • Resurse logistice si materiale;
  • Studii de piata; management de proiect; diverse analize;
  • Seriozitate, implicare, inovatie si transparenta tranzactiilor.

Toate aceste lucruri conteaza foarte mult, indiferent daca te afli la inceput de drum sau daca te afli deja pe aceasta piata insa iti doresti o schimbare mare.

Achizitionarea unei proprietati poate reprezenta o investitie foarte mare si semnifica un prim pas spre indeplinirea visului tau. Tocmai de aceea, ar fi bine sa decizi cu mare atentie si cu o documentare a zonei si a pretului de pe piata.

Pentru inceput poate parea o provocare, fiind un proces de durata, insa totul devine mult mai simplu din momentul in care esti la curent cu toate informatiile necesare si daca iei legatura cu o echipa profesionista de consultanta imobiliara.

Ofertele sunt numeroase, insa nu corespund toate nevoilor tale. Astfel, inainte de a te decide, cel mai bine ar fi sa verifici cu mare atentie oferta de pe piata. De exemplu, daca te afli in cautarea unei proprietati in Buzau, ar fi bine sa stii ca preturile difera in functie de zona aleasa. Astfel, pentru a gasi in timp util ceea ce cauti si pentru a economisi destul de mult, cauta proprietati in zonele in care se incadreaza bugetul pe care l-ai alocat pentru o asemenea investitie.

Totodata, inainte de a te hotara, ar fi recomandat sa incerci sa afli informatii cu privire la zona in care se afla si care ar fi optiunile de dezvoltare imobiliara.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.