Blogul preferat al tuturor mamicilor

Pentru oricare femeie, unul dintre momentele care o vor implini cel mai mult pe tot parcursul vietii este fara indoiala aducerea pe lume a unui copil. Vazuta ca o perioada a schimbarilor majore, deopotriva emotionale si fizice, sarcina reprezinta si un interval in care ar trebui sa acordam mai multa atentie sanatatii, pentru a ne asigura ca nu avem parte de niciun impediment. In ceea ce priveste particularitatile fiziologice, acestea vor trebui la randul lor monitorizate periodic, in asa fel incat sa cunoastem cat mai multe informatii despre ce se intampla cu bebelusul, chiar si inainte ca acesta sa se nasca. Astfel, cu ajutorul progreselor tot mai rapide ale tehnicii medicale, nimic nu este mai la indemana in prezent decat sa putem beneficia de asistenta, analize si monitorizari regulate ale starii de dezvoltare a fatului. In mod firesc, dincolo de tot ceea ce cade in atributiile doctorilor, gandurile tuturor viitoarelor mamici se indreapta catre noile responsabilitati de care trebuie sa tina cont, pentru a fi pregatite atunci cand cel mic va veni pe lume.

Schimbarile caracteristice primului trimestru

Indeosebi in contextul in care sarcina fost planificata, o femeie va simti destul de precoce faptul ca ar putea fi insarcinata, lucru care ar trebui sa coincida si cu efectuarea unui test de sarcina si mai ales cu o programare la medic. Importanta unei ecografii in primele saptamani este utila pentru a stabili varsta de gestatie dar mai ales pentru a primi confirmarea unei pozitionari ce face sarcina sa fie viabila. In acest context, viitoarele mamici se pot astepta si la primele simptome, care din pacate in primul trimestru isi pun amprenta intr-un mod greu de gestionat. Astfel, fie ca este vorba de oboseala exagerata, greturile matinale si restrictiile alimentare, toate pot fi dificil de acceptat in prima faza, dar perfect normale, odata ce ne gandim la minunea ce se dezvolta armonios tocmai datorita grijii noastre. Daca si tu iti doresti sa citesti cele mai noi informatii pe acest subiect, afla mai multe pe clubulbebelusilor.ro.

Despre aitudinea gravidei in cursul primilor luni de sarcina

Odata demarate, manifestarile hormonale isi pot face simtita prezenta inclusiv prin dchimbari de dispozitie, inapetenta ce alterneaza cu un apetit mult mai dezvoltat si o permanenta stare de anxietate ce insoteste in mod firesc aflarea vestii ca vei deveni mama. Din aceasta cauza, este necesar sa fii impacata cu faptul ca toate aceste noi manifestari sunt cat se poate de firesti, moment in care ele vor deveni automat mai usor de tinut sub control. Ca si recomandari medicale, cele mai multe au la baza introducerea suplimentelor alimentare dar si dezvoltarea unui regim echilibrat, care sa elimine in totalitate alimentele periculoase. Astfel, oricand iti doresti sa afli mai multe detalii despre primele luni de sarcina, afla mai multe pe clubulbebelusilor.ro.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.