Am gasit cine sa ma ajute cu montajul tamplariei

Atat tamplaria pe care o alegem pentru echiparea casei cat si firma care va monta tamplaria fac diferenta in ceea ce inseamna confortul, performanta energetica si aspectul estetic. Astfel ca, in functie de preferinte, stilul arhitectural al casei si bugetul de care fiecare dispune, avem de ales intre tamplarie din lemn, PVC sau aluminiu. In cazul in care iti doresti sa cresti valoarea casei tale, atingand in acelasi timp si un nivel de eficienta energetica ridicat, cel mai probabil ne vom orienta catre ferestrele si usile din aluminiu.

Ferestrele din aluminiu sunt cea mai moderna varianta de tamplarie termoizolanta pe care piata o poate pune la dispozitie, avand numeroase beneficii pentru casa.

In acest articol, impreuna cu specialistii de la DHN vom prezenta cateva motive pentru care ai putea sa alegi ferestrele din aluminiu:

  • rezistenta superioara in timp

Fata de alte materiale, aluminiul este un material robust, usor si foarte rezistent in timp. Mai mult decat atat, aluminiul nu se deformeaza in timp si este rezistent la loviturile puternice si astfel ajuta la cresterea nivelului de siguranta al casei tale.

  • intretinere usoara

Un alt beneficiu este usurinta cu care aceasta poate fi intretinuta. Aluminiul nu se rugineste si nici nu se degradeaza in timp, iar curatarea este usoara. Reusim sa economisim timp si efort.

  • o buna protectie fonica

Proprietatile de izolatie fonica sunt un criteriu foarte important de luat in calcul in clipa in care ne construim o noua casa sau o renovam pe cea existenta si avem nevoie de tamplarie termoizolanta. Ferestrele din aluminiu au un plus in acest sens, mai ales pentru casele care au deschidere catre bulevarde aglomerate. Pe langa materialul din care este fabricat profilul ferestrelor un rol important il are si sticla termoizolanta.

  • suprafete de vitrare mari

Ferestrele din aluminiu au profile care permit integrarea suprafetelor de vitrare foarte mari astfel ca se va obtine mai multa lumina naturala in locuinta si o vizibilitate mult mai buna catre exterior.

  • izolatie termica superioara

Astfel nu mai esti afectat de schimbarile de temperatura si vei putea economisi bani la factura de energie eletrica si vei creste nivelul de confort al casei.

  • Design minimalist

Profilele de aluminiu sunt disponibile intr-o gama larga de culori, astfel ca ferestrele pot fi personalizate in functie de preferinte.

  • Eco-friendly

Prin faptul ca aluminiul este un material reciclabil.

Asadar, aluminiul ofera beneficii superioare in ceea ce priveste izolația termica și fonica, design-ul si durabilitatea. Este o investitie excelenta pentru orice tip de spațiu, fie ca discutam despre cladiri rezidentiale sau cu destinatie comerciala, indiferent care va fi gradul de utilizare.

Daca te-ai hotarat deja sa optezi pentru tamplaria din aluminiu, te invitam sa iei legatura cu unul dintre specialistii nostri si sa apelezi la montaj tamplarie prin dhn.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.