Aici sunt depozitate celulele stem

Importanta celulelor stem a fost documentata inca de la efectuarea primului transplant in anul 1988, moment in care pacientului ce suferea de maladia Fanconi i-a fost acordata o noua sansa, prin intermediul unui aport de celule susa recoltate din cordonul ombilical al fratelui sau nou-nascut. Mai apoi, observandu-se ca aceeasi abilitatea regenerativa este promitatoare intr-o multitudine de boli din spectrul hematologic, procedurile de recoltare au inceput sa ia o amploare tot mai mare.

In cele din urma, cerinta de pe piata a determinat infiintarea unor institutii, specializate ulterior si in inglobarea laturii etice precum si a celei legale, pentru a putea oferi clientilor servicii medicale de inalta calitate, la care pot avea acces in orice moment, timp de ani la randul. In tara noastra, procesul de informare asupra acestui tip de prelevare este inca in stadiile incipiente, lipsa de acces la date concrete, precum si costurile acestuia fiind considerate impedimentele principale.

Utilizari revolutionare in terapia cu celule stem

In ceea ce priveste domeniul cercetarii celulelor stem pentru introducerea ulterioara in tratamentul unui spectru tot mai mare de boli, progresele facute in diverse domenii se dovedesc a fi suficient de incurajatoare pentru a demara mai multe actiuni de informare la nivelul populatiei. Astfel, in sfera chirurgiei plastice, utilizarea acestora in folosul victimelor ce au suferit arsuri pe portiuni extinse din corp poate face diferenta dintre o vindecare partiala si un proces de recuperare cat mai aproape de normal, cu minimizarea cicatricilor si prezervarea mobilitatii portiunilor articulare.

De asemenea, cardiologia interventionala se bucura la randul ei de posibile utilizari, indeosebi pentru pacientii ce au suferit un infarct care s-a soldat cu necrozarea unei portiuni mai mai mari sau mai mici de miocard. Prin urmare, reintroducerea populatiilor de celule stem in zona afectata poate duce la regenerarea tisulara, urmata de reluarea procesului de contractilitate a cordului.

Cum putem accesa surse de informare veridice

In dorinta de a gasi o banca de celule stem care sa corespunda tuturor cerintelor ce se impun si in afara granitelor, tinerii parinti sunt dispusi nu doar sa investeasca inteligent in aceasta procedura, dar si sa fie in permanenta la curent cu cele mai noi schimbari in legislatie ori metode aditionale de utilizare, in scopul cresterii calitatii vietii generatiilor viitoare.

Prezenta pe piata autohtona de un deceniu, Stem Sure reprezinta alegerea ideala in materie de colectare si prelevare de celule susa mezenchimale, precum si in ceea ce priveste accesul la informatii pertinente sau pachete avantajoase din punct de vedere al costurilor. In acest fel, daca optati pentru aceasta banca de celule stem puteti fi siguri ca optati pentru o institutie ce nu face rabat la calitate, asigurandu-va de cele mai bune conditii pentru intregul proces de prelucrare a probelor dumnevoastra, incepand de la stocare pana la transportul acestora in orice unitate medicala acreditata, la cererea clientului.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.