Aici ai acces la solutii de finantare atractive

Nu e atat de usor sa dai viata afacerii tale pe cat poate parea la prima vedere, insa este important sa stim ca avem acces astazi la solutii moderne. Omnicredit propune finantare online pentru persoanele juridice, ceea ce poate fi ideal pentru orice antreprenor care isi doreste sa puna pe picioare un business. Avantajele sunt nenumarate aici si merita sa le descoperi pe toate, astfel ca trebuie sa vezi toate solutiile.

Microcredit

Poate ca un microcredit este ceea ce ai nevoie pentru inceput atunci cand iti doresti sa iti dezvolti afacerea, fiind foarte usor sa il accesezi aici. Acesta se poate lua pentru orice, fie ca vrei sa platesti facturile, sa nu ramai in urma cu chiria, sa cumperi cele mai noi echipamente, alte utilaje si nu numai. De asemenea, conditiile impuse nu sunt deloc stricte, spre deosebire de cele la care avem acces in cazul institutiilor financiare obisnuite. Asadar, aici putem aminti de faptul ca e nevoie doar ca firma sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni.

Factoring

Merita sa afli si despre factoring intrucat acest produs financiar este numai bun pentru firmele de mici dimensiuni care ofera produse si servicii cu factura la termen de plata care isi doresc sa incaseze banii mai repede. Perioadele lungi de pana la 120 de zile de asteptare ii poate pune in dificultate pe multi dintre antreprenori atunci cand isi desfasoara activitatea. Astfel, e mult mai simplu sa iti cesionezi creantele catre Omnicredit, sa primesti banii pe loc si sa nu mai fii nevoit sa astepti.

Scontare

Un alt produs financiar foarte atractiv si util este scontarea, cea care presupune ca poti incasa pe loc biletele la ordin si cecurile pe care le primesti de la clienti. Din nou, pe aceasta cale te vei bucura de mai multa flexibilitate si nu mai esti nevoit sa iti incurci situatia financiara. Orice firma o poate accesa si cel mai mare avantaj este chiar simplitatea, iar Omnicredit iti pune la dispozitie cele mai bune servicii si conditii in acest sens.

Omnicredit

Despre Omnicredit trebuie sa stii ca este prima platforma fintech de finantare online din Romania, iar de-a lungul activitatii sale s-a implicat in dezvoltarea a nenumarate afaceri, astfel ca urmatoarea poate fi chiar a ta. Aici gasesti solutii de finantare online pentru persoane juridice ideale pentru toate tipurile de afaceri.

Rapid si eficient

In plus, in cel mult un minut deja ti-ai facut cont pe platforma si imediat poti sa incarci documentele necesare pentru a face solicitarea ce te intereseaza. In maxim o ora primesti raspuns, iar in cazul in care este pozitiv atunci in cel mult opt ore vei primi banii direct in contul tau.

Consultanta

Trebuie avut in vedere si faptul ca poti avea acces la consultanta de specialitate, ceea ce presupune ca specialisti in economie cu o experienta de peste 15 ani iti pot asculta ideile si vor gasi cele mai bune solutii pentru a pune in practica totul, iar antreprenorii la randul lor au oportunitatea de a dobani noi cunostinte care sa le fie de folos.

Fara stres

Nu in ultimul rand aici totul se deruleaza exclusiv online, ceea ce din start reprezinta un mare plus pentru ca ajungi sa economiesti mult timp. Eviti stresul si bataile de cap cauzate de birocratie si te vei putea bucura de toata libertatea necesara pentru a-ti putea gestiona afacerea asa cum se cuvine. Nici nu sunt impuse limite cu privire la afacerile care pot beneficia de finantare online de aici, astfel ca poti sa detii o firma de IT, o spalatorie, o fabrica de mobila, un atelier de croitorie si nu numai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.