Aici ai acces la mai multe solutii de finantare a afacerii tale

Sa dai viata afacerii tale nu este cea mai simpla sarcina, dar nici cea mai dificila, atat timp cat stii sa profiti de pe urma resurselor la care ai acces. Asadar, descopera produsele financiare de la Omnicredit intrucat acestea se dovedesc a fi utile intr-o multime de contexte, iar spre deosebire de optiunile pe care le putem alege din cadrul institutiilor financiare obisnuite, aici ne bucuram de mai multe avantaje.

O optiune moderna

Cu siguranta, exista mai multe surse din care poti obtine finantarea de care ai nevoie pentru a-ti pune ideile in practica cu privire la afacerea ta, insa la Omnicredit totul e mult mai simplu si mai bine organizat. Conditiile nu sunt la fel de stricte ca in cazul institutiilor financiare nebancare, motiv pentru care merita sa le descoperi. Si solutiile sunt mai variate si foarte eficiente, astfel ca se dovedesc a fi utile pentru orice afacere.

Scontare

De exemplu, prin intermediul acestui serviciu de scontare ai ocazia de a-ti incasa chiar astazi biletele de ordin si CEC-urile pe care le primesti de la clienti fara sa mai fii nevoit sa astepti pana la data scadentei. E simplu, trebuie doar sa le girezi catre Omnicredit, iar acestia vor astepta in locul tau, ceea ce presupune ca nu mai esti nevoit sa iti blochezi fondurile. Solutia e foarte simpla si rapida, dovedindu-se a fi ideala pentru orice afacere, asa ca descopera produsele financiare de la omnicredit care ti se potrivesc.

Factoring

O alta varianta pe care merita sa o descoperi este factoring-ul care iti ofera posibilitatea de incasare a facturilor fara sa mai astepti pana la data scadenta. Asadar, daca afacerea ta vinde produse sau servicii cu factura la 30, 60, 90 de zile, cu siguranta, ti se intampla sa nu iti poti desfasura activitatea asa cum se cuvine din cauza sumelor de bani blocate. Insa Omnicredit poate sa astepte in locul tau, trebuie doar sa cesionezi creantele, ceea ce presupune ca iti va fi mai comod sa iei cele mai bune decizii.

Creditare

Si creditarea poate fi o solutie financiara de care te poti bucura la Omnicredit intrucat aceasta este obtine in conditii avantajoase si propune conditii putin stricte, astfel incat orice antreprenor sa aiba parte de toata flexibilitatea necesara pentru a-si putea dezvolta afacerea. Calculatorul disponibil online e foarte util intrucat prin intermediul acestuia poti afla de la bun inceput care este suma totala pe care o vei rambursa si rata lunara, in functie de datele pe care le-ai selectat.

Mult mai simplu online

Cu siguranta, e mult mai simplu sa rezolvi totul online, iar aici nu dureaza mai mult de 30 de secunde pentru a-ti face cont. Mai departe, vei incarca toate documentele necesare si plasezi cererea care va fi analizata in cel mult o ora, iar mai departe, dupa aprobare, vei primi suma solicitata direct in contul tau in maxim 8 ore.

Cei mai buni specialisti

Stii ca la Omnicredit ai acces la cei mai buni specialisti care sunt dispusi sa te ajute sa iti pui in practica toate ideile, iar impreuna veti gasi solutiile ideale pentru toate problemele. De asemenea, orice antreprenor are nevoie de cunostinte in materie de economie, astfel ca Omnicredit este locul ideal in acest sens.

Pentru toate afacerile

Solutiile propuse de Omnicredit sunt ideale pentru toate afacerile, asa ca nu conteaza care sunt ideile pe care iti doresti sa le pui in practica, iar aici putem aminti de firme IT, agentii de publicitate, saloane de infrumusetare, sali de fitness, spalatorii auto, florarii si nu numai, motiv pentru care merita sa te informezi chiar acum.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.