Agrafa Print

Povestea Agrafa Print a început în anul 1997, când doi tineri pasionați au îndrăznit să pună bazele unei agenții publicitare, numite Speed Promotion. Din acest punct până la crearea unui departament separat care să se ocupe strict cu prelucrarea comenzilor privind obiecte promoționale tipărite digital a mai fost doar un pas. Astfel că, șase ani mai târziu, a luat naștere o nouă tipografie București – Agrafa Print, ca departament și marcă distinctă de agenția inițială. În prezent, brandul deține un portofoliu impresionant de peste 120 de clienți; branduri recunoscute la nivel național și internațional.  Acestea au invocat ca principale calități care au făcut din Agrafa un brand de succes profesionalismul, devotamentul, implicarea, comunicarea eficientă, calitatea și diversitatea produselor, dar și prețurile care s-au dovedit  a fi extrem de accesibile, raportat la cât de impresionante erau produsele.

Etichete autocolante predecupate forme custom

De asemenea, în etapa de configurare a produsului, fiecare client poate selecta diferite aspecte pe care să le întrunească obiectul final, atât dintre cele standard, cât și opțiuni specifice, care să se aplice strict produselor în cauză. Mai mult, pot opta și pentru varianta în care realizează de la 0 grafica modelului ce urmează a fi imprimat pe medalii. În acest fel ei coordonează până la ultimul detaliu felul în care este realizat produsul, de la dimensiuni, la culorile folosite, modele, finisaje și finish, dacă este cazul. În plus, am introdus și posibilitatea de a solicita o mostră gratuită a medaliilor, ce poate fi ridicată direct de la sediul nostru, sau livrată prin curier. În acest fel ne dorim să putem detecta și apoi rezolva, împreună cu clienții noștri, orice eventuale erori ce ar putea apărea, de la font, la nuanțe, dimensiuni, formă, etc.

La Agrafa facem tot posibilul în vederea eliminării oricărui tip de neplăcere și, de aceea, investim constant în tehnologii și mașinării pentru a putea asigura realizarea chiar și a celui mai complex model de medalie pentru dumneavoastră. Așadar, în vederea realizării celor mai creative și calitative medalii personalizate, la Agrafa găsești o echipă de specialiști dornici să-și pună amprenta în cel mai pozitiv mod asupra moduli în care se va derula evenimentul pentru care au fost necesare aceste medalii.

Prețul final va fi calculat în funcție de toate detaliile oferite în momentul în care ați configurat produsul, de numărul de bucăți, dar și de metodele de plată și livrare. Garantăm că acesta va fi în deplină concordanță cu calitatea superioară de care dispun produsele. De asemenea, în cadrul primei comenzi plasate la noi ce depășește suma de 30 de Euro fără TVA, îți asigurăm  că procesarea grafică va fi realizată în totalitate gratuit. În plus, asigurăm și transport gratuit oriunde în țară la orice comandă ce depășește suma de 60 de Euro.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.