Afla tot ce este important legat de celulele stem

Utilitatea celulelor stem chiar nu mai poate fi pusa la indoiala in ziua de azi, fiind multe familii care opteaza pentru acestea ca alternativa la tratamentele conventionale. Stem Sure ne aduce mai aproape toate informatiile legate de celulele stem mezenchimale, ocazie cu care ne documentam si descoperim imediat principalele avantaje aduse de acestea. Apeleaza aici pentru a descoperi lista cu beneficii, care sunt afectiunile tratabile si nu numai.

Celulele stem ajuta la vindecarea a peste 80 de boli complicate, astfel ca e clar ca acestea reprzinta o mare descoperire din lumea medicala. Acestea sunt folosite in general in cazul patologiilor din aria hematologica, iar odata ce patrund in organism au abilitatea de a se transforma in diferite tipuri de tesuturi. Exista cateva surse din care se recolteaza celulele stem, incepand de la maduva osoasa, pana la sangele periferic si cordonul ombilical. Primele doua dintre variantele amintite sunt disponibile in orice moment, motiv pentru care recoltarea lor din sangele cordonului ombilical reprezinta o procedura valoroasa intrucat nu se poate pune in practica in orice moment.

Dupa prelevare, celulele stem sunt pastrate la temperaturi scazute intr-un amestec cu azot lichid pana in momentul in care se doreste a fi utilizate, fara a conta daca aceasta decizie apare si cateva decenii mai tarziu. Modalitatile in care pot fi utilizate celulele stem devin tot mai bogate de la un an la altul pentru ca se imbunatatesc abilitatile acestora de a actiona asupra mai multor tesuturi si organe.

Unul dintre marile avantaje aduse de celulele stem e reprezentat de faptul ca nu doar donatorul poate beneficia de pe urma lor intrucat se pot efectua proceduri in care sa existe compatibilitate perfecta chiar si intre doua persoane straine. Aceasta este o modalitate foarte buna prin intermediul careia se poate asigura viitorul sanatatii familiei tale pentru ca toata lumea are de castigat. Doua dintre cele mai comune afectiuni care se trateaza cu celule stem mezenchimale sunt leucemia acuta limfoblastica si limfomul Hodgkin.

Care sunt avantajele recoltarii celulelor stem la nastere? Acestea au abilitatea de preluare a formei si functiilor tuturor tesuturilor pe care le gasim in corp. De asemenea, acestea sunt utilizate in cadrul medicinei regenerative, insa totul nu se limiteaza doar la atat pentru ca putem aminti si de chirurgia ortopedica, cea de tip plastic sau cardiologia interventionala. Cu alte cuvinte, afectiuni severe care afecteaza multa lume la nivel global cum ar fi infarctul de miocard sau poate accidente care lasa in urma arsuri extinse, toate acestea pot fi remediate cu ajutorul celulelor stem. Acestea stimuleaza regenerarea locului necrozat si ajuta la prezervarea rezultatelor obtinute in timp. Mult mai multe informatii despre celulele stem mezenchimale poti afla direct de la Stemsure.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.