Access Bars pentru începători: Un ghid pas cu pas pentru prima ta sesiune

Access Bars este o tehnică de vindecare energetică dezvoltată în urmă cu peste 30 de ani și care se bazează pe 32 de puncte pe cap. Aceste puncte, numite “bare”, sunt legate de diferite aspecte ale vieții, precum sănătatea, prosperitatea, relațiile și creativitatea. Prin atingerea ușoară a acestor puncte în ședința access bars, se eliberează blocajele energetice și se permite curgerea liberă a energiei vitale în corp.

Pregătirea pentru prima sesiune de Access Bars

Informați-vă despre Access Bars: Citiți articole, urmăriți videoclipuri și discutați cu alți practicanți pentru a înțelege ce presupune o sesiune de Access Bars și cum vă poate ajuta. Aceasta vă va oferi o bază solidă de cunoștințe și vă va ajuta să stabiliți așteptări realiste pentru sesiunea care urmează.

Alegeți un practician de încredere: Este important să găsiți un practician de Access Bars calificat și experimentat pentru a vă asigura că sesiunea va fi eficientă. Căutați recomandări de la prieteni, familie sau online și asigurați-vă că practicantul pe care îl alegeți alegeți are acreditările necesare.

Planificați sesiunea: Stabiliți o oră și o dată pentru sesiunea dorită de Access Bars, asigurându-vă că aveți suficient timp liber pentru a vă relaxa înainte și după sesiune.

Desfășurarea primei sesiuni de Access Bars

Comunicarea cu practicantul: La începutul sesiunii, discutați cu practicantul despre motivele pentru care ați ales Access Bars și despre aspectele vieții pe care doriți să le îmbunătățiți. Acest lucru va ajuta practicantul să vă ofere o sesiune personalizată și eficientă.

Poziționarea corpului: În timpul sesiunii de Access Bars, veți sta întinși pe spate, cu capul susținut de o pernă. Practicantul vă va ghida într-o respirație profundă și vă va ajuta să vă relaxați înainte de a începe să atingă punctele de pe cap.

Activarea barelor: Practicantul va atinge ușor cele 32 de puncte de pe cap, rămânând pe fiecare punct timp de câteva minute. Este posibil să simțiți o ușoară presiune, căldură sau furnicături în timp ce energia începe să curgă și blocajele energetice se eliberează. Permiteți-vă să vă lăsați purtați de aceste senzații și să experimentați o stare de relaxare profundă.

Eliberarea blocajelor energetice: Pe măsură ce practicantul lucrează pe diferitele puncte, veți putea simți o eliberare a tensiunilor și a blocajelor din corpul și mintea dumneavoastră. Aceasta poate duce la o claritate mentală sporită, o mai bună stăpânire a emoțiilor și o îmbunătățire generală a stării de bine.

Încheierea sesiunii: La sfârșitul sesiunii, practicantul va înceta să atingă punctele de pe cap și vă va ghida să reveniți treptat la starea de conștiență normală. Luați-vă timp să vă întindeți și să vă readaptați la mediul înconjurător înainte de a vă ridica. Discutați cu practicantul despre experiența avută și despre orice observații sau întrebări pe care le-ați putea avea.

După ședința Access Bars

Ascultați-vă corpul: După o sesiune de Access Bars, este important să vă ascultați corpul și să acordați atenție nevoilor sale. Beți multă apă, odihniți-vă dacă este necesar și acordați-vă timp pentru a reflecta asupra experienței.

Integrarea schimbărilor: Este posibil să observați schimbări în starea emoțională, mentală și fizică în zilele și săptămânile următoare sesiunii. Acest lucru poate include o mai mare liniște interioară, o conexiune mai profundă cu sinele și o mai bună înțelegere a modului în care vă puteți îmbunătăți viața.

Continuarea cu Access Bars: Dacă v-ați bucurat de experiența Access Bars și doriți să aprofundați și mai mult această tehnică, luați în considerare participarea la cursuri și workshop-uri sau programarea de sesiuni regulate cu practicantul dumneavoastră.

Access Bars poate fi o modalitate puternică și transformatoare de a vă îmbunătăți starea de bine și de a debloca potențialul urmând această cale. Prin urmarea acestui ghid pas cu pas, vă veți pregăti și veți trăi în deplină siguranță și încredere prima sesiune de Access Bars. Amintiți-vă să vă acordați timp pentru a vă adapta la schimbări și să vă ascultați corpul și mintea pe măsură ce integrați aceste experiențe în viața dumneavoastră. Încredințați-vă în procesul de transformare și permiteți energiilor pozitive să vă însoțească pe parcursul acestei călătorii de autocunoaștere și evoluție interioară.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.